DIY-KITS VOOR JOUW EIGEN, UNIEKE COSMETICA ERVARING

Misschien klinkt het voor jou wel heel erg leuk, misschien klinkt het als heel veel werk dat makkelijk ontweken kan worden; DIY-producten. Je krijgt een leuk kitje in huis, met daarin de ingrediënten die je nodig hebt om jouw cosmetica zelf te mixen. Waarom zou je deze moeite doen voor zeep, shampoo, lippenbalsem, en welke andere producten je maar kan verzinnen?
Ten eerste is het gewoon leuk. Neem bijvoorbeeld deze set van DIYS SOAP.
Diys Soap Beauty Starter Kit
DIYS SOAP SET - ZELF ZEEP MAKEN
Je krijgt wanneer je dit kitje aanschaft de sheaboter zeepbasis, je eigen gekozen etherische olie voor een lekker geurtje, en een herbruikbare siliconen zeepvorm. Je ontvangt korte instructies, en het daadwerkelijke proces van het maken van de zeep is heel simpel – Het duurt maar vijf minuutjes! Er is een wachttijd van tien minuten, en je zeep is klaar. Het is gewoon leuk om zelf je zeepje te mixen, en dus zelf ook te zien welke ingrediënten erin gaan. Maar er is nog een grotere, betere reden om DIY-producten te gebruiken.
Je kunt elk product bij een DIY-recept namelijk helemaal passend aan jezelf maken. Vervang een etherische olie bij het pakketje door één die je zelf al in huis hebt, om zelf het geurtje te kunnen kiezen. Je kunt ook met natuurlijke kleurstoffen zelf een leuk kleurtje kiezen voor je product.
Coscoon is een merk uit Berlijn dat houdt van DIY-kits. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid jouw eigen lippenbalsem te maken!

COSCOON LIPBALM PUR KARITÉ
Alle ingrediënten zijn biologisch en natuurlijk. Het eindproduct is een heerlijke geurloze lippenbalsem, die je lippen zacht en soepel maakt.

COSCOON CREAMSTEIN BLOSSOM ROSE DIY KIT
Eén van de leukste producten om zelf te maken is bodybutter. Met dit setje van Coscoon ontvang je alles wat nodig is om jouw eigen bodybutters te maken. Je kunt hier zes crèmekleurige stenen van elk twintig gram van maken, die smelten (ja, echt smelten) bij contact met je huid. Karitéboter, cacaoboter en kokosolie verzorgen je huid terwijl de geur van essentiële oliën je zintuigen omringt. De uiteindelijke mix van oliën zorgt dat de bodybutter warm, bloemig, balancerend, sensueel, harmoniserend, ontspannend, én stemmingsverhogend is. Geniet van jouw eigen home-spa!
Ben je nog niet verkocht? Probeer eerst één DIY-product. Zoek iets leuks uit van Coscoon, DIYS SOAP, en zorg dat het een product is waarvan je zeker weet dat je hem gaat gebruiken.
Mix en ervaar het zelf hoe leuk het kan zijn om zelf je cosmetica te maken! Maak er een lekker momentje voor jezelf van bijvoorbeeld. Laat je ons weten wat je ervan vond?

Laat een reactie achter