Review SMPL Starter Kit en Shampoo Bars wasbare wattenschijfjes | Door Anne

Review SMPL Starter Kit en Shampoo Bars wasbare wattenschijfjes | Door Anne
SMPL Skincare gelooft dat je je huid het beste kan verzorgen met producten op basis van natuurlijke ingrediënten. De natuurlijke producten die dit bedrijf maakt worden in het SMPL laboratorium in Nederland samengesteld en zijn allemaal dierproefvrij en vegan.

Inmiddels heb ik de producten uit de starter kit van SMPL een paar weken in gebruik, en ik ben verkocht! Ik ben geen enorme skincare freak, maar deze producten maken mijn routine effectief en simpel, pun intended.

De producten zijn gemakkelijk in gebruik. De cleansing cream verwijdert make-up enorm goed, zelfs mijn waterproof mascara, en laat geen laagje achter op de huid. Na het reinigen gebruik ik de nourishing cream als dag- of nachtcrème. Deze voedt mijn huid zonder vet te maken en geeft een enorm zacht gevoel.

De konjac spons gebruik ik af en toe als ik wat extra reiniging wil. Door de spons te gebruiken tijdens het reinigen van m’n gezicht gaat m’n huid stralen en wordt hij heerlijk glad.

 

Ik gebruik de reinigingscrème graag in combinatie met de wasbare wattenschijfjes van Shampoo Bars. Ze zijn het perfecte zero-waste alternatief voor standaard wattenschijfjes. Ze komen in een speciaal waszakje, zodat ze niet kwijtraken in je wasmachine. Qua gebruik werken ze hetzelfde als wegwerp wattenschijfjes en ze zijn enorm zacht door de stof waarvan ze gemaakt zijn.

Ik maak het wattenschijfje nat en verwijder hiermee de reinigingscrème en overtollige make-up van mijn gezicht. Ik spaar ze meestal op totdat ik het waszakje vol heb en dan was ik ze. Het enige nadeel is dat, omdat de wattenschijfjes wit zijn, er soms wel vlekken van make-up in blijven zitten. Ik vind dit persoonlijk geen probleem, dus ik ben enorm blij met dit product!

Laat een reactie achter