Waarom Euphorique Cosmetics?

Mijn naam is Nadya en van jongs af aan ben ik een enorme dierenliefhebber en heb ik een passie voor cosmetica. Jaren geleden heb ik de persoonlijke keuze gemaakt om over te stappen op diervriendelijke merken. Het kostte me vaak veel tijd en moeite om de juiste producten en merken te vinden die voldeden aan alle ethische normen wat betreft dierenwelzijn. In de praktijk bleek soms dat een merk of product toch niet volledig vrij was van dierenleed. Vanuit mijn liefde voor dieren en mijn kennis van dierproefvrije cosmetica ben ik deze webshop gestart. Je kunt bij mij gegarandeerd cruelty-free shoppen.

EuphoriqueCosmetics over ons

 In mijn webshop kun je alles vinden op het gebied van dierproefvrije:

• Gezichts- en huidverzorging

• Make-up

• Bad- en douche artikelen

• Haarverzorging

• Parfum

• Verzorgingsproducten voor mannen

• Cadeaus & Sets

Waarom dierproefvrije cosmetica?

Het welzijn van dieren staat voor mij op de eerste plaats. Dat betekent dat ik alleen producten aanbiedt waarvan zeker is dat ze niet getest zijn op dieren. Dieren die voor experimenten en testen worden gebruikt, worden niet alleen onder vreselijke omstandigheden gehouden in kleine kooien, maar de testen zelf zijn vaak ook enorm wreed. Deze dieren worden gefokt voor het ondergaan van (wrede) proeven en leven in constante angst.

Met Euphorique Cosmetics wil ik laten zien dat het ook anders kan, zonder deze gruwelijkheden. Dierproefvrije cosmetica is net zo goed als cosmetica die wel op dieren wordt getest, en heeft zelfs meer bijkomende voordelen:

Wetenschappelijk studies tonen aan dat diervriendelijke producten gezonder zijn.

 Diervriendelijke producten bevatten vaak minder chemicaliën.

 Diervriendelijke make-up merken bevatten veiligere ingrediënten dan merken die wel testen op dieren en niet diervriendelijk zijn.

Dierproefvrije cosmetica: een uitstekend alternatief

Wanneer je kiest voor dierproefvrije cosmetica hoef je niet in te leveren op kwaliteit of werking: dierproefvrije cosmetica is een uitstekend alternatief! De merken die ik verkoop bieden complete verzorgingslijnen voor man en vrouw. Van reiniging, tot moisturizers, maskers, scrubs en crèmes, tot douchegel, scheergel, make-up en parfum.

Alles is verkrijgbaar en iedere bestelling vanaf €50 in Nederland en €70 in België wordt gratis verzonden.